Financiëel

huisstijl puntjes Keppel Plantsoen

 

DC hypotheken EN rabobank helpen je bij de financiële check

 

Je bent geïnteresseerd in een duurzame nieuwbouwwoning in Keppelplantsoen en je bent benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel de koper als de ontwikkelaar. Om teleurstelling te voorkomen moedigen wij je daarom aan om een financiële check te doen.

 

Vraag hier je financiële check aan bij Rabobank  Vraag hier je financiële check aan bij DC Hypotheken

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN MET ÉÉN VAN ONZE ADVISEURS, ZIJ HELPEN JE GRAAG!

Voor de diverse doelgroepen hebben we uitgebreide oplossingen. Wil je gebruik maken van een gratis financiële check? Maak dan een afspraak met één van de financieel adviseurs van DC Hypotheken of Rabobank. De adviseurs zijn nauw betrokken bij Keppelplantsoen en goed op de hoogte van dit project én de verschillende woningen. Zij gaan dan ook graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een woning in Doetinchem.

Rabobank

Logo Rabobank

Wil je weten of je ondanks de rentewijzigingen en hogere bouwkosten toch een nieuwbouwwoning kunt kopen? Wij willen je aanmoedigen om dit te onderzoeken.  

Want wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.

De adviseurs Inge Everhardt en Jochem Prijs van Rabobank denken graag met je mee. Plan geheel vrijblijvend een afspraak via onderstaande button.

 

Vraag hier je financiële check aan bij Rabobank

DC Hypotheken

 Logo Rabobank

Wil je weten voor welke woningen jij je kunt inschrijven op Keppeloord, hoeveel eigen geld je precies nodig hebt en wat de maandlasten worden? DC Hypotheken rekent dit graag voor je uit en denkt met je mee.

Niet alleen de woningmarkt verandert, ook in de wereld van hypotheken gebeurt het nodige. Logisch dat je allerlei vragen hebt als je op zoek bent naar een hypotheek die bij jou en jouw situatie past. Als onafhankelijk adviseur ken ik de weg. Met tal van voordelen voor jou!

DC Hypotheken staat voor zelfstandig, onafhankelijk, deskundig en ruime ervaring. Daardoor kan ik je voorzien van een eerlijk, betrouwbaar, onafhankelijk en vooral passend advies. Wat de situatie ook is.

Naast onafhankelijk is mijn advies ook persoonlijk. Je hebt alleen met mij te maken. Dat zorgt voor korte, duidelijke lijnen. Of het nu gaat om de oriëntatie, de aanvraag, de afwikkeling of als je hypotheek al loopt, ik ben er voor je.

Debby Consen-Das

www.dchypotheken.nl | 06-10221644 | Hanzestraat 1 Doetinchem (alleen op afspraak)

 

Vraag hier je financiële check aan bij DC Hypotheken

huisstijl puntjes Keppel Plantsoen

 

de kleine lettertjes

 

Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij DC Hypotheken of Rabobank af te sluiten, dus heb je een financiële check elders (erkende hypotheekadviseur) laten uitvoeren, kom je ook in aanmerking als voorrangskandidaat. Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met DC Hypotheken en Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van DC Hypotheken en Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

 

Download hier het formulier voor de financiële check en laat deze invullen en ondertekenen door je hypotheekadviseur.

 

wanneer lever ik mijn financiële check in?

 

De financiële check dien je te uploaden tijdens de inschrijfperiode (verkoop). De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is te vinden in je persoonlijke account. In dit digitale inschrijfformulier kun je ook de financiële check uploaden.

Tussenbalk /

DE BOUW IS GESTART

Ben je benieuwd naar de voortgang van de bouw?
Ten Brinke, de aannemer van het plan, deelt regelmatig updates van de bouwvoortgang op hun website.
 

Lees meer