De locatie

huisstijl puntjes Keppel Plantsoen

 

WONEN, LEVEN EN GENIETEN IN DOETINCHEM. 
HET GEZELLIGE CENTRUM VAN DE ACHTERHOEK

 

Doetinchem is je thuis. Het kloppend hart van de Achterhoek heeft je immers zoveel te bieden. Natuurlijk ken je de levendige binnenstad op je duimpje en slenter je graag door het centrum om te genieten van gezellige pleinen, leuke winkels en smaakvolle horecagelegenheden. Tel daar de vele andere voorzieningen bij op zoals musea, scholen, recreatie, zorg en sport en iedereen die je spreekt zal snappen waarom je juist hier wilt wonen.

Doetinchem
2 kinderen in regenkleding in het bos
steiger langs het water Doetinchem
marcherende band tijdens straattheaterfestival Buitengewoon in Doetinchem

 

 


 

bospad in Doetinchem

EEN EN AL NATUUR

Tussen bossen en weilanden en te midden van het beroemde Achterhoekse coulisselandschap kun je goed vertoeven. Struin over de vele wandelpaden of geniet op de fiets van de stad en het fraaie buitengebied. Ga van kasteel naar dorp, doorkruis weilanden, bossen en heidevelden. Rust onderweg uit op een verscholen bankje of op een gezellig terras en proef de overweldigende natuur en de rijke historie. 

NEDERLAND AAN JE VOETEN

Vanuit Doetinchem kun je alle kanten op. De rest van Nederland ligt aan je voeten. Gezellige plaatsen als Doesburg, Zevenaar en ’s-Heerenberg liggen op slechts enkele autokilometers en grote steden als Arnhem en Nijmegen bereik je snel via de A18. Pak je liever het OV? De stad heeft twee NS Stations en een uitgebreid busnetwerk. Je kunt alle kanten op vanuit Doetinchem en… je bent zo weer thuis. 

kasteel Slangenburg

DE BOUW IS GESTART

Ben je benieuwd naar de voortgang van de bouw?
Ten Brinke, de aannemer van het plan, deelt regelmatig updates van de bouwvoortgang op hun website.
 

Lees meer