Laatste 7 woningen in verkoop

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de twee-onder-een-kap woningen (bouwnummers 47 t/m 52) en de vrijstaande woning (bouwnummer 46). Dit zijn de woningen die in het noordelijke deel van het plan gesitueerd zijn, aan de Heelweg. 

Laatste 7 woningen in verkoop

Twee-onder-een-kapwoning 
Vrij, comfortabel en groots; dat is het gevoel dat deze twee-onder-een-kapwoningen je geven. De entree aan de zijkant geeft de ruimte op de begane grond een gezellige indeling; een open keuken met eetgedeelte aan de achterzijde van het huis, een knusse woonkamer aan de voorzijde. Een groot voordeel aan deze woning? De aangebouwde geïsoleerde stenen berging die voor veel extra bergruimte zorgt.  

De woningen hebben een heerlijke tuin op het zuiden en parkeren doe je ook nog eens op eigen terrein. Dankzij de grote raamvensters op de eerste verdieping, komt er veel licht binnen in de drie slaapkamers. Ook het daglicht op de overloop zorgt voor een fijne entree op de verdieping. Creëer op de zolderverdieping een werkruimte of kies voor extra slaapkamers. Een prettige woning voor een groot gezin. Prijs vanaf € 505.000,- excl. energievoorziening.  
2-1 kapwoning

 

Vrijstaande woning 
Heb je altijd al vrijstaand willen wonen, aan de rand van de stad? Dan word je zeker heel blij van de vrijstaande woning die gebouwd wordt in het Keppelplantsoen met volop leefruimte. De woning staat op een riante kavel en heeft drie parkeerplekken op eigen terrein plus een aangebouwde geïsoleerde stenen berging. Wat een huis om te thuis te komen. 

De woning op dit riante perceel van ruim 440 m² wordt omringd door een groene tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden. Koken en tafelen doe je aan de achterzijde van de woning in de open leefkeuken. Aan de voorzijde kun je in de woonkamer genieten van het uitzicht op ene groene omgeving. De raamvensters rondom brengen veel daglicht in de woning.  
 
Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping kom je in drie grote slaapkamers en de badkamer. Ook hier zal de grote hoeveelheid daglicht je verrassen. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping. De dakkapel boven het trappengat laat de verdieping nog ruimer aanvoelen. De ruimte is geschikt om extra slaapkamers te creëren, maar kan ook als hobby- of speelkamer worden gebruikt. De prijs bedraagt € 619.00,- excl. energievoorziening.  
vrijstaande woning

 

Interesse? 
Inschrijven voor een woning gaat heel eenvoudig, klik hier om je aan te melden. Ben je al aangemeld/ingeschreven klik dan op “inloggen”. Kies vervolgens “online inschrijven” in het menu. Toch liever persoonlijk contact, dat kan via REBO Woningmakelaars, telefoonnummer 0314 - 36 92 92 of makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl. Zij kennen Keppelplantsoen door en door.   

 

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F

Een badkamer moet vooral jóuw badkamer worden. Standaard wordt je woning compleet opgeleverd en...

#CB7A77