Nieuwbouwplan Keppelplantsoen deelt bouwvoortgang

Ben je benieuwd naar de voortgang van de bouw?  

Ten Brinke, de aannemer van het plan, deelt regelmatig updates van de bouwvoortgang op hun website.

Keppelplantsoen Voortgang

Via de volgende link kun je direct de bouwupdates bekijken: https://www.tenbrinke.com/nl/projecten/actuele-projecten/bouwvoortgang/Keppelplantsoen.html

Op deze pagina vind je foto's en beschrijvingen van de verschillende fases waarin het project zich bevindt. Zo krijg je een goed beeld van hoe ver de bouw gevorderd is en welke stappen er nog genomen moeten worden. 

Start realisatie eerste dertig woningen 
Op het braakliggende terrein aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem is inmiddels goed te zien dat de voorbereidende werkzaamheden zijn begonnen. Ten Brinke kondigde afgelopen zomer het startsein aan, wat kopers zekerheid biedt over de voortgang van hun nieuwe woning. Alle kopers van bouwnummers 1 t/m 14 en 53 t/m 68 zijn geïnformeerd dat de realisatie van hun woning van start gaat. Voor de overige kopers geldt dat zij persoonlijk bericht ontvangen van ons zodra de bouw van hun woning van start gaat. 

Het is zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op deze pagina. Op die manier blijf je altijd up-to-date van de bouwwerkzaamheden. 

Gelders Projecten Bureau I is de ontwikkelaar van dit plan. 

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F