Het plan

huisstijl puntjes Keppel Plantsoen

 

HET KEPPELPLANTSOEN IN STADSPARK KEPPELOORD. EEN GEZELLIGe BUURT IN EEN PRACHTIGE NIEUWE WIJK.

 

Aan de noordwestkant van Doetinchem komt de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Aan de rand van de Kruisbergse bossen, met de gemakken van het gezellige stadscentrum vlakbij. Het stadspark bestaat straks uit twee deelbuurten waar het Keppelplantsoen er een van is. Hier heb je straks de keuze uit 76 woningen, verdeeld over diverse woningtypen. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen jong en oud, starters en doorstromers en gezinnen en singles hier straks naast en met elkaar op een unieke plek. Op de rand van stad en land en op loopafstand van recreatiegebieden rond de Oude IJssel.

 

Situatiekaart

 

Download hier het PDF-bestand.

Levensloop woning

LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN

In het Keppelplantsoen komen 10 levensloopbestendige woningen. Ideaal voor mensen die alle woonfuncties graag op de begane grond willen hebben. Stel je voor; je woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer allemaal bij elkaar zonder de trap nog op te hoeven. 

RIJ- EN HOEKWONINGEN

Ben je op zoek naar een fijn gezinshuis? Dan heb je in het Keppelplantsoen de keuze uit maar liefst 36 rij- en hoekwoningen die verdeeld zijn over 4 rijen en 2-onder-een-kap. Er is volop variatie. Van lekker compact tot heerlijk ruim en met een keuze uit tuinen op het zuiden, oosten, westen of noorden. De woningen hebben standaard drie slaapkamers en een vrijstaande berging in de tuin. De hoekwoningen hebben een dwarskap.

Rij- hoekwoningen
twee-onder-een-kapwoning

TWEE-ONDER-EEN-KAP

Verspreid over het Keppelplantsoen vind je straks 28 twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn allemaal weer net even anders. Zo heeft de één een zadeldak terwijl de ander een dwars- en langskap heeft. Ook wordt er gespeeld met materialen en verschillende tinten metselwerk. Alle tweekappers hebben standaard een aangebouwde geïsoleerde stenen berging, drie slaapkamers en een ruime zolder waar eenvoudig een extra kamer te realiseren is. 

VRIJSTAANDE WONINGEN

Heb je altijd al vrijstaand willen wonen, aan de rand van de stad? Dan word je zeker heel blij van de 2 vrijstaande villa’s die gebouwd worden in het Keppelplantsoen met volop leefruimte. De woningen staan op riante kavels en hebben parkeerplekken op eigen terrein plus een aangebouwde geïsoleerde stenen berging. Wat een huis om te thuis te komen.

Vrijstaande

SAMEN LEVEN IN HET KEPPELPLANTSOEN

Keppelplantsoen maakt deel uit van de grote nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Een gevarieerde wijk met een grote diversiteit aan woningen. Daarmee wordt het een wijk voor iedereen. Of je nu een appartement zoekt of een gezinshuis, lekker compact of juist ruim en royaal; in Stadspark Keppeloord vind je zeker wat je zoekt. Jong en oud, gezinnen en singles wonen samen met en naast elkaar in een groene, ruim opgezette en veilige buurt.

SAMEN LEVEN IN HET KEPPELPLANTSOEN
duurzaam en energiezuinig

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG

Een nieuwbouwwoning in het Keppelplantsoen voldoet aan de eisen op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Je woning wordt gasloos opgeleverd. Het gebruik van materialen met een hoge isolatiewaarde zorgen daarbij voor een lage energierekening. Goed voor het milieu én je portemonnee.

NATUURINCLUSIEF EN KLIMAATADAPTIEF

In het Keppelplantsoen is veel aandacht voor mens, dier, water en groen. Er komen oplossingen voor het opvangen van overtollig regenwater, plekken waar insecten en vogels een thuis vinden en veel planten, gras en bomen, waardoor hittestress wordt voorkomen. Nu het klimaat verandert maken wij van natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen dé norm; ook in het Keppelplantsoen. 

NATUURINCLUSIEF EN KLIMAATADAPTIEF

DE BOUW IS GESTART

Ben je benieuwd naar de voortgang van de bouw?
Ten Brinke, de aannemer van het plan, deelt regelmatig updates van de bouwvoortgang op hun website.
 

Lees meer