House2start koopt grond van Ten Brinke

Op vrijdag 9 juni ondertekende House2start de koopovereenkomst voor gronden in de nieuwbouwwijk Stadspark Keppeloord, deelplan Keppelplantsoen in Doetinchem. Ten Brinke verkoopt namens de ontwikkelcombinatie Gelderse Projecten Bureau I de grond. Hiermee gaat Ten Brinke een nieuwe samenwerking aan om de doorstroom op de woningmarkt te stimuleren en starters op de woningmarkt een kans te bieden. 

House2start koopt grond van Ten Brinke

Samenwerking 
In 2017 zijn de eerste afspraken tussen Ten Brinke en House2start over een samenwerking gemaakt. Beide partijen zijn verheugd dat het project nu tot uitvoering komt en dat er door de samenwerking voor elke doelgroep een geschikte woning is te vinden in dit project.  

House2start 
House2start staat voor duurzame en betaalbare woonoplossingen. Zij realiseren 24 starterswoningen in Stadspark Keppeloord aan de Maria Montessoristraat tegenover het Graafschap College. Bij de ontwikkeling van de plannen is rekening gehouden met de realisatie van 12 BASIS en 12 PLUS woningen. De BASIS woningen hebben 1 slaapkamer en een gebruiksoppervlakte van 50 m², de PLUS woningen hebben 2 slaapkamers en een gebruiksoppervlakte van 74 m². De woningen worden gebouwd door aannemer Connext, gevestigd in Deventer. 

Keppeloord Doetinchem 
Stadspark Keppeloord kenmerkt zich door het gevarieerde aanbod aan woningen. Van rijwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en van vrije kavels tot een wooncomplex met zorgappartementen. Het plan bestaat uit circa 242 woningen. 

Twee deelbuurtjes, nu in verkoop 
Stadspark Keppeloord ligt tussen het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat, nabij de invalsroute Keppelseweg en bestaat uit twee deelbuurtjes: Keppelplantsoen en Keppeltuinen. In het Keppelplantsoen komen 10 levensloopbestendige woningen, 36 rij- en hoekwoningen, 28 twee-onder-een-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Een deel hiervan is in de verkoop. De woningen van House2start gelegen aan de rand van het deelplan Keppelplantsoen zijn nu ook gedeeltelijk in de verkoop.  

Volop in verkoop  
Sinds maandag 5 juni zijn de eerste 12 BASIS woningen van House2start in verkoop. De verkoop loopt volledig digitaal via de website van Nieuw Wonen Achterhoek. Hier vind je ook alle verkoopinformatie zoals prijzen, plattegronden en technische gegevens. De inschrijfperiode loopt van maandag 5 juni 13:30 uur tot en met maandag 19 juni om 9:00 uur. 

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F