In Doetinchem komt een inclusieve en duurzame woonwijk

Wil jij eigentijds wonen in een diverse wijk met veel natuur? Dan is dit je kans, want de eerste woningen in het Keppelplantsoen zijn in de verkoop! In het Keppelplantsoen is straks voor ieder wat wils: van rijwoningen tot levensloopbestendige woningen.

Inclusieve en duurzame woonwijk Keppelplantsoen Doetinchem

Doetinchem groeit en bloeit. De leukste stad van de Achterhoek heeft veel te bieden en is aantrekkelijk voor iedereen. Ben jij op zoek naar een mooie woning in onze nog mooiere stad? Maak dan kennis met het Keppelplantsoen: een gezellige buurt in de nieuwe wijk Stadspark Keppeloord. Het gebied ligt tussen het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat, nabij de invalsroute Keppelseweg. Vlak bij het levendige centrum en aan de rand van de Kruisbergse bossen. Tussen groenblijvende hagen en sfeervolle bomenlaantjes wonen starters, doorstromers en senioren hier straks samen, met en naast elkaar op een heerlijke plek.

Ruimte voor natuur
Niet alleen in het woningaanbod is aan iedereen gedacht. Ook de natuur van het Keppelplantsoen is inclusief. Geen strak aangelegde plantsoenen, maar kruiden, bloemen en natuurlijk groen sieren straks de wijk. Zo is er alle plek voor insecten zoals bijen en andere kleine diersoorten. Biodiversiteit wordt zo goed ondersteund. En jij kan lekker in het groen wonen!

Duurzaam
De woningen zelf zijn ook ontworpen met duurzaamheid en natuur in gedachten. Ieder huis krijgt een uniek warmtesysteem en zonnepanelen. Je gasverbruik is daardoor nul en de elektrarekening is flink lager dankzij de energie die de zonnepanelen opwekken. De huizen dragen daarmee bij aan het afremmen van de extremen van het klimaat. Goed voor de planeet én je portemonnee!

De woningen
In het Keppelplantsoen komen 10 levensloopbestendige woningen. Ideaal voor mensen die alle woonfuncties graag op de begane grond willen hebben. Ben je op zoek naar een fijn gezinshuis? Dan heb je in het Keppelplantsoen de keuze uit maar liefst 36 rij- en hoekwoningen die verdeeld zijn over zes rijen. Er is volop variatie. Verspreid over het Keppelplantsoen vind je straks ook 28 twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn allemaal weer net even anders. Zo heeft de één een zadeldak terwijl de ander een dwars- of langskap heeft.

Interesse?
De plannen voor het Keppelplantsoen krijgen steeds meer vorm. Wil jij er straks ook wonen? Meld je aan als geïnteresseerde om één van de prachtige woningen te bemachtigen. De eerste fase is bijna uitverkocht en de tweede fase is recent in de verkoop gegaan. Meer weten over deze unieke nieuwe wijk? Bekijk dan de website.

Bron: indebuurt.nl

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F