Koop nu een tweekapper met bouwzekerheid

De voorbereidende bouwwerkzaamheden voor de eerste dertig woningen zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem. Begin januari viert Ten Brinke dit met alle betrokkenen. Maandag 18 december kondigde Ten Brinke ook de start aan van de realisatie van zes tweekappers: bouwnummers 69 t/m 74. Dit biedt kopers bouwzekerheid! Vrij, comfortabel en groots; dat is het gevoel dat deze twee-onder-een-kapwoningen je geven. En er zijn nog drie woningen (bouwnummer 70, 71 en 73) te koop met bouwzekerheid! 

Tweekapper met bouwzekerheid

De entree aan de zijkant geeft de ruimte op de begane grond een gezellige indeling; een open keuken met eetgedeelte aan de achterzijde van het huis, een knusse woonkamer aan de voorzijde. Een groot voordeel aan deze woning? De aangebouwde geïsoleerde stenen berging die voor veel extra bergruimte zorgt.   

De woningen hebben een heerlijke tuin en parkeren doe je ook nog eens op eigen terrein. Dankzij de grote raamvensters op de eerste verdieping, komt er veel licht binnen in de drie slaapkamers. Ook het daglicht op de overloop zorgt voor een fijne entree op de verdieping. Creëer op de zolderverdieping een werkruimte of kies voor extra slaapkamers. Een prettige woning voor een groot gezin. Prijs vanaf € 495.600,- excl. energievoorziening. 

Iets noordelijker in het plan liggen de bouwnummers 37 t/m 44. Deze twee-onder-een-kapwoningen zijn hetzelfde, maar hebben een kleinere tuin en zijn te koop vanaf € 469.600,- excl. energievoorziening. 

Inschrijven voor een woning gaat heel eenvoudig via https://account.keppelplantsoen.nl/aanmelden/. Toch liever persoonlijk contact, dan kan via REBO Woningmakelaars, telefoonnummer 0314 - 36 92 92 of makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl. Zij kennen Keppelplantsoen door en door.  

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F