Maak kennis met onze kopersbegeleider Rick Wevers

Als kopersbegeleider is Rick dé schakel tussen de kopers en de uitvoering bij Ten Brinke. Rick werkt twee jaar bij Ten Brinke vestiging Doetinchem. Zijn afdeling bestaat uit vier collega’s en zij vormen een gezellig en hecht team. Alle kopersbegeleiders zijn bij meerdere projecten betrokken. Hierdoor werken ze samen met verschillende projectteams. Het belangrijkste is een goede begeleiding van de kopers vanaf de aankoop tot en met de oplevering van hun woning of appartement. 

Kopersbegeleider Rick Wevers

Alles draait om keuzes maken 
“Tijdens het aankooptraject heb ik achter de schermen veel contact met de makelaar. Zodra de kopers het koopcontract getekend hebben bij de makelaar, maken zij online een afspraak met mij.” Kopers hebben vanaf dat moment een vast aanspreekpunt bij Ten Brinke voor al hun vragen. Rick voorziet de kopers van de juiste informatie en begeleidt kopers met de keuzes die gemaakt moeten worden. “Ik adviseer bij het meer- en minderwerk en de diverse opties. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om een uitbouw, extra dakkapel of een gewijzigde indeling. Of de aansluitpunten voor stopcontacten of lichtpunten, er is zo veel te kiezen. Samen met de kopers gaan we hun droomwoning samenstellen.” 

Betrokkenheid tot het laatste moment 
Wekelijks zit Rick om tafel met kopers. “De diversiteit aan mensen spreekt me erg aan. Ik heb te maken met jonge stellen die het mega spannend vinden om hun eerste woning te kopen. Het is dan echt een toegevoegde waarde om onzekerheden weg te nemen en hun een goed gevoel te geven bij de keuzes en tot het eind te begeleiden. Ook spreek ik bijvoorbeeld een gepensioneerd echtpaar. Zij willen nog één keer in hun leven de stap zetten om te verhuizen en vaak alles tot in de puntjes geregeld hebben. Ze zijn goed voorbereid en bekend met de mogelijkheden. Bij gezinnen heb ik te maken met andere uitdagingen. Voor ieder gezinslid maken we het naar wens. Het moet soms naast mooi, ook heel praktisch zijn. De betrokkenheid bij elke koper is uniek, dat maakt mijn werk extra leuk!” 

Check, check, dubbel check 
“De bouwplaats is een vertrouwde plek waar ik regelmatig kom. Ik zorg dat de uitvoering op de bouw de juiste stukken krijgt. Elke woning heeft maatwerk. Dat moet gecontroleerd worden en dat doe ik. Hiermee ontzorg ik de uitvoerder. Daarnaast streef ik naar een zo goed mogelijke oplevering aan de kopers. Ik bekijk de woning door de ogen van de kopers voordat ze zelf de sleutel krijgen. Daarmee rond ik mijn werkzaamheden netjes af en hebben de kopers een zorg minder voordat ze starten met klussen en verhuizen.” 

Keppelplantsoen Doetinchem 
Voor het nieuwbouwproject Keppelplantsoen op de hoek Zaagmolenpad en de Maria Montessoristraat in Doetinchem zette Rick de showroomtrajecten op. “Ik zorg voor een goede begeleiding. Daarnaast bewaak ik de sluitingsdatum voor ruw- en afbouwopties en de KTS (keuken, tegels en sanitair). Er valt ook hier weer heel wat te kiezen: de keuken, badkamer maar ook deuren en alle bijbehorende accessoires kiezen kopers veelal vanuit een showroom.” 

Een thuis voor iedereen 
In het Keppelplantsoen komen 76 woningen met voor ieder wat wils. Van rijwoningen tot toekomstbestendige woningen. Er is volop keus voor jong en oud waarbij het gevarieerde woningaanbod aansluit bij de wensen van bewoners in verschillende levensfasen. “Als kopersbegeleider spreek ik alle kopers en zie ik als ware de woonwijk groeien. Elk gesprek is anders, iedereen heeft andere woonwensen en verschillende financiële mogelijkheden. Dat zie ik ook terug in de gesprekken met de kopers van een woning in Keppelplantsoen. Een divers publiek, dat maakt de woonwijk straks heel leuk!” 

Rick in de shovel bij Keppelplantsoen Doetinchem

Rick in de shovel bij Keppelplantsoen Doetinchem

 

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F