Nu in verkoop 9 woningen noordelijke deel 

Vandaag start de digitale verkoop van 8 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning in nieuwbouwplan Keppelplantsoen in Doetinchem. Het gaat om de bouwnummers 37 t/m 45. Bekijk het nieuwe aanbod en geef je voorkeur door.  

In verkoop Keppelplantsoen

Tweekappers: vrij, comfortabel en groots  
Verspreid over het Keppelplantsoen vind je straks 28 twee-onder-een-kapwoningen. Ze zijn allemaal weer net even anders. Zo heeft de één een zadeldak terwijl de ander een dwars- en langskap heeft. Ook wordt er gespeeld met materialen en verschillende tinten metselwerk. Alle tweekappers hebben standaard een aangebouwde geïsoleerde stenen berging, drie slaapkamers en een ruime zolder waar eenvoudig een extra kamer te realiseren is. Prijs vanaf € 469.600,- excl. energievoorziening. Liever een grotere tuin? Bekijk dan de bouwnummers 69 t/m 76.

Vrijstaand wonen: een unieke kans in Keppelplantsoen  
Omringd door een groenstrook heerlijk vrijstaand wonen, dat klinkt goed toch? De eerste vrijstaande woning in Keppelplantsoen gaat in de verkoop. Koken en tafelen doe je aan de achterzijde van de woning in de open leefkeuken. Aan de voorzijde kun je in de woonkamer genieten van een avondje bankhangen. De raamvensters rondom brengen veel daglicht in de woning.  

De aangebouwde geïsoleerde stenen berging biedt ruimte voor fietsen en tuinspullen. De auto parkeer je op eigen terrein. Vanuit de ruime overloop op de eerste verdieping kom je in drie grote slaapkamers en de badkamer. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping. De dakkapel boven het trappengat laat de verdieping nog ruimer aanvoelen. De ruimte is geschikt om extra slaapkamers te creëren, maar kan ook als hobby- of speelkamer worden gebruikt. Prijs vanaf € 559.500,- excl. energievoorziening.  

Proces start verkoop   
Inschrijven voor een woning gaat heel eenvoudig via https://account.keppelplantsoen.nl/aanmelden/. Toch liever persoonlijk contact, dan kan via REBO Woningmakelaars, telefoonnummer 0314 - 36 92 92 of makelaardijdoetinchem@rebogroep.nl. Zij kennen Keppelplantsoen door en door.   

In verkoop Keppelplantsoen

Laatste nieuws

Op de bouwplaats Keppelplantsoen in Doetinchem werd op woensdag 17 april aandacht besteed aan het...

#CB7A77

Vrijdag 19 april start de verkoop van de laatste woningen in het Keppelplantsoen. Het gaat om de...

#CC8128

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang op het bouwterrein aan het Zaagmolenpad en de Maria...

#869B7F